Loader Image
 • Vegas 2009 – Norvegia

  (30 mai) - Dramă; 110 min - - Varsta Minima 12 ani Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi singur iar filmul Vegas ilustrează cel mai bine acest lucru prin povestea a trei adolescenţi, Thomas, Marianne și Terje, ce au…

 • Vegas 2009 – Norvegia

  (30 mai) – Dramă; 110 min – – Varsta Minima 12 ani

  Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi singur iar filmul Vegas ilustrează cel mai bine acest lucru prin povestea a trei adolescenţi, Thomas, Marianne și Terje, ce au un vis comun, acela de a găsi un nou loc căruia să îi spună „acasă”.

  După ce asistă la bătaia încasată de mama sa, Thomas este trimis la un refugiu pentru tineri, iar nimeni nu îi spune ce s-a întâmplat cu fratele său, motiv pentru care, Thomas jură să facă orice pentru a-l găsi. În acest refugiu, o întâlneste pe Marianne, o tânără ce reușește să intre în bucluc de fiecare data, și pe Terje, un băiat complet aerian. Cei trei constată că au o dorință comună și pornesc împreună într-o călătorie a dragostei, a urii și a încrederii. Niciunul din cei trei nu ajunge unde a intenționat, dar fiecare gasește acel loc numit ”acasă”.

   

  Regizor: Gunnar Vikene

  Scenariu: Torun Lian, Gunnar Vikene

  Distribuție: Karoline Stemre, Jørgen Hausberg Nilsen, Sindre Kvalvåg Jacobsen

   

  Leave a Reply

  Alte filme

  Send some popcorn!


  Powered by ColdFire M.G.D.