2010 2011 2012  
         
 
 
 
  Program
  Tari
  Filme
  Video
  Presa
  Contact
  Acasa
 

Saptamani MULTICOLORE

Editia I: 1 - 12 iunie 2009

>multicolor este un festival de muzica si film in aer liber organizat la initiativa lectorilor straini ai Universitatii "Al. I. Cuza", cu scopul de a promova 12 Culturi intalnite atat in mediul academic iesean, in amfiteatrele celei mai vechi universitati din tara, cat si in mediul extra-academic.

Editia a II-a: 11 - 20 iunie 2010

>multicolor este un festival de muzica si film in aer liber organizat de IEI - Initiativa Erasmus Iasi, cu scopul de a promova 10 Culturi intalnite atat in mediul academic iesean, in amfiteatrele celei mai vechi universitati din tara, cat si in mediul extra-academic.

Editia a III-a: 10-19 iunie 2011

>multicolor este un festival de muzica si film in aer liber organizat de IEI - Initiativa Erasmus Iasi, cu scopul de a promova 9 Culturi intalnite atat in mediul academic iesean, in amfiteatrele celei mai vechi universitati din tara, cat si in mediul extra-academic.

Editia a IV-a: 28 mai - 3 iunie 2012

>multicolor este un festival de muzica si film in aer liber organizat de IEI - Initiativa Erasmus Iasi, cu scopul de a promova 7 Culturi intalnite atat in mediul academic iesean, in amfiteatrele celei mai vechi universitati din tara, cat si in mediul extra-academic.

 


Saptamani MULTICOLORE   Ce spun strainii

Timp de 7 zile, Iasul va lua lectii de comunicare interculturala prin intermediul >multicolor, Festival de Muzica si Film în aer liber.

Acesta se va desfasura in perioada 28 mai - 3 iunie 2012, pe Strada Lapusneanu si in Parcul Copou, la Casa de Cultura ”Mihai Ursachi” Iasi.

Afla ce spun strainii despre Iasi, ce le place iin oras si ce le lipseste din tara lor.

Cu totii sunt de acord ca Iasul este un oras foarte frumos. Un oras cu o puternica cultura universitara.

Organizator:
asdMARK
 
SPONSORI   Parteneri organizationali   Parteneri culturali   Parteneri media
     
Festivalul Multicolor 2012 - Muzica si Film in aer liber - Parcul Copou, Esplanada Casei de Cultura "Mihai Ursachi" Iasi
Activ Tour Restaurant Rita Santal Art Core Computers Behlev InOras.ro 360Uaic CITV Ziarul de Iasi Dragos Preutescu Anca Gilca Radio Romania Iasi AltIasi.ro Radio Nord-Est TVR Zile Si Nopti Soho Pub