Program
  Tari
  Filme
  Video
  Presa
  Contact
  Acasa
 

Franta

Birourile lui Dumnezeu (Les bureaux de Dieu) (2008)

(30 mai) - comedie, dramă; 122 min.

Filmul prezintă activitatea zilnică a unui cabinet de planificare familială şi modul în care, în urma consultaţiilor şi a discuţiilor fiecare femeie ia decizii legate de viaţa sa sexuală şi, implicit de aducerea pe lume a unui copil.

Femei de toate etniile şi vârstele, provenind din toate mediile sociale, se întâlnesc în sala de aşteptare a acestui cabinet de planificare familială din Paris. Au venit aici pentru a găsi informaţii, sfaturi, ajutor sau doar pe cineva cu care sa stea de vorbă pentru a-şi da seama ce înseamnă viaţa sexuală. Întâlnim tineri care nu pot discuta cu părinţii lor despre viaţa lor sexuală, o fată a cărui prieten vrea să verifice daca ea este virgină şi o femeie care se teme că soţul ei va afla că l-a înşelat. Totodată îi întâlnim şi pe cei care le ascultă pe aceste femei  şi se consultă între ei, la o ţigară, pe balcon.

În Birourile lui Dumnezeu, se râde, se plânge, se dansează şi se întâlnesc femei care vin să îşi spună povestea lor banală sau de-a dreptul halucinantă.

Regizor: Claire Simon
Scenariu: Natalia Rodríguez, Claire Simon, NadègeTrébal
Distribuţie: Anne Alvaro, BéatriceDalle, Nathalie Baye, Isabelle Carré etc.

Trailer Cinemagia

 

 

Organizator:
 
SPONSORI   Parteneri organizationali   Parteneri culturali   Parteneri media
     
Festivalul Multicolor 2012 - Muzica si Film in aer liber - Parcul Copou, Esplanada Casei de Cultura "Mihai Ursachi" Iasi
Activ Tour Restaurant Rita Santal Art Core Computers Behlev InOras.ro 360Uaic CITV Ziarul de Iasi Dragos Preutescu Anca Gilca Radio Romania Iasi AltIasi.ro Radio Nord-Est TVR Zile Si Nopti Soho Pub