Loader Image
 • Poll 2010 – Germania

  (26 mai) - Dramă; 129 min - Varsta Minima 12 ani Poll este o dramă istorică despre o Europă aflată la limita dezastrului, dar și povestea unei iubiri dispuse să riște orice, bazată pe memoriile celebrei scriitoare germane, Oda Schaefer.…

 • Poll 2010 – Germania

  (26 mai) – Dramă; 129 min – Varsta Minima 12 ani

  Poll este o dramă istorică despre o Europă aflată la limita dezastrului, dar și povestea unei iubiri dispuse să riște orice, bazată pe memoriile celebrei scriitoare germane, Oda Schaefer.

  Acțiunea filmului are loc in Estonia, cu puțin timp înainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial. Oda von Siering, o fată în vârstă de 14 ani, care până la moartea mamei a trăit în Germania, merge la tatăl ei, Ebbo von Siering, un chirurg cu îndeletniciri macabre, în Estonia. În timp ce Ebbo simte că fiica sa îi calcă pe urme, aceasta știe că singura asemănare dintre ei este interesul pentru știință. Acțiunea începe, cu adevărat, în momentul în care Oda întâlnește un anarhist estonian rănit, pe nume „Schnaps“, pe care decide să îl îngrijească și să îl ascundă de trupele țariste, pe proprietatea tatălui ei, Poll.

  Câștigător a numeroase premii, printre care Premiul bavarez pentru film 2010, precum și Premiul German pentru film 2011 la patru categorii, Poll este un film ce are ca esență sentimentele de singurătate și inadaptare ale protagonistei, sentimente ce o împing în brațele anarhistului estonian, „Schnaps“.

   

  Regizor: Chris Kraus

  Scenariu: Chris Kraus

  Distribuție: Paula Beer, Edgar Selge, Tambet Tuisk, Jeanette Hain, Richy Muller, Enno Trebs etc

   

  Leave a Reply

  Alte filme

  Send some popcorn!


  Powered by ColdFire M.G.D.