Loader Image
 • Eu când vreau să fluier, fluier 2010 – România

  Eu când vreau să fluier, fluier (2010) - România (1 Iunie) - Dramă 94 minute - - Varsta Minima: 16 Ani Titlul filmului Eu când vreau să fluier, fluier remarcă impulsul personajului prinicipal de a-şi manifesta doleanţele prin decizii şi momente…

 • Eu când vreau să fluier, fluier 2010 – România

  Eu când vreau să fluier, fluier (2010) – România

  (1 Iunie) – Dramă 94 minute – – Varsta Minima: 16 Ani

  Titlul filmului Eu când vreau să fluier, fluier remarcă impulsul personajului prinicipal de a-şi manifesta doleanţele prin decizii şi momente extrem de calculate şi iminente. Laitmotivul este construit de dragostea pe care un tânăr o poartă fratelui său mai mic şi de furia pe care o poartă mamei lui pentru că l-a abondonat în trecut.

  Acţiunea gravitează în jurul poveştii unui adolescent român pe nume Silviu în vârstă de 18 ani care a fost închis timp de 4 ani pentru un furt. Cu zece zile înainte de a fi eliberat, acesta află că mama lui care e plecată în Italia de 8 ani de zile să muncească, revine în ţară cu intenţia de a-l lua împreună cu ea pe fratele mai mic al acestuia. Total împotriva acestui act, Silviu îşi pregateste un plan bine pus la punct astfel încât să o poată opri pe mama lui. Punctul culminant se amplifică pe fondul unor sentimente naive dar puternice pe care Silviu le nutreşte ascuns faţă de o tânăra practicantă la penitenciar, dorind intempestiv să o răpească.

  Filmul nominalizat pentru Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de la Berlin din 2010 este o dramă cinematrografică a cărei acţiune va reuşi să va cucerească atenţia şi interesul până la finalul filmului.

  Regizor: Florin Şerban
  Scenariu: Florin Şerban, Cătălin Mitulescu
  Distribuţie: George Pistireanu, Anda Condeescu, Mihai Constantin, Clara Voda,
  Papan Ghilimbar, Marian Bratu

  Leave a Reply

  Alte filme

  Send some popcorn!


  Powered by ColdFire M.G.D.