10-19 iunie 2011
Parcul Copou, Esplanada Casei de Cultura "Mihai Ursachi"

 
Muzica si film în aer liber
Multicolor 2010 Multicolor 2009
 
 
  Program
  Tari
  Filme
  Video
  Presa
  Contact
  Acasa
 

DESPRE
>multicolor este un festival de muzica si film in aer liber organizat de Initiativa Erasmus Iasi, cu scopul de a promova 10 Culturi intalnite atat in mediul academic iesean, in amfiteatrele celei mai vechi universitati din tara, cat si in mediul extra-academic. Un exemplu de interculturalitate, >multicolor doreste sa promoveze cele 10 culturi si, in special, muzica si filmul acestora prin activitati adresate tuturor oamenilor pasionati de expeditii culturale.

CAND?
10-19 iunie 2011

UNDE?
Toate activitatile se vor desfasura in aer liber, tocmai pentru a facilita accesul la aceste culturi unui numar cat mai mare de persoane. Fiecare zi de eveniment va fi dedicata uneia dintre cele 10 tari. Astfel, in timpul zilei, muzica specifica respectivei tari va fi difuzata atat pe Strada Lapusneanu, cat si in Parcul Copou, iar seara, in parc pe esplanada Casei de Cultura ”Mihai Ursachi” incepand cu ora 21, va fi proiectat un film apartinand acelei culturi, actiunea luand forma unui cinematograf in aer liber.

Saptamani MULTICOLORE   Ce spun strainii

Timp de 10 zile, Iasul va lua lectii de comunicare interculturala prin intermediul >multicolor, Festival de Muzica si Film în aer liber.

Acesta se va desfasura in perioada 10 - 19 iunie 2011, pe Strada Lapusneanu si in Parcul Copou, la Casa de Cultura ”Mihai Ursachi” Iasi.

Afla ce spun strainii despre Iasi, ce le place iin oras si ce le lipseste din tara lor.

Cu totii sunt de acord ca Iasul este un oras foarte frumos. Un oras cu o puternica cultura universitara.

Organizator:
 
SPONSOR PRINCIPAL   Parteneri organizationali   Parteneri culturali   Parteneri media
     
Sponsor:
Festivalul Multicolor 2011 - Muzica si Film in aer liber - Parcul Copou, Esplanada Casei de Cultura "Mihai Ursachi" Iasi